Πέθανε ο ράπερ ΔΠΘ ή Μαύρο Λούκι, όπως ήταν γνωστός ο κατά κόσμον Μιχάλης Αντωνιάδης. Ήταν 38 ετών. 

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατό του. 

Ο ΔΠΘ ήταν μέλος των Ψυχόδραμα 07, από τους οποίους όμως αποχώρησε το 2015 -ήταν τότε που υιοθέτησε το άλλο ψευδώνυμό του, Μαύρο Λούκι. 

Παλαιότερα είχε πει: «Ονόμασα τον εαυτό μου ΔΠΘ γύρω στο ’98 όπου ξεκίνησα να γράφω και τους πρώτους μου στίχους. Τότε εγώ και ένας ακόμα φίλος μου δημιουργήσαμε ένα πρώιμο ραπ σχήμα με όνομα Ψυχόδραμα. Αρχικά το ΔΠΘ δεν ήταν τίποτα άλλο από τα αρχικά των λέξεων μιας πρότασης (δεν παίζει θέμα=όλα καλά). Στην πορεία θέλησα να δώσω μια πιο βαθιά έννοια και να γίνω πιο συγκεκριμένος, έτσι προέκυψε το “Δεύτερο Πρόσωπο Θλιμμένο”, επηρεασμένο από τη θεατρικότητα του όρου Ψυχόδραμα. Συνέδεσα το όνομα αυτό με κάποιες πολύ προσωπικές – οικογενειακές καταστάσεις, αλλά και με την τάση μου να γράφω στίχους, κυρίως όταν ένιωθα αρνητικά συναισθήματα, όπως θλίψη, οργή, αδικία, εξ ου και το “θλιμμένο”. Το δεύτερο δήλωνε την θέση μου στο γκρουπ, αφού ήμασταν 2 αυτοί που γράφαμε και ερμηνεύαμε τους στίχους μας».

Στην καριέρα του κινήθηκε στους underground κύκλους του χιπ χοπ, με συνεργασίες με ονόματα όπως οι Λόγος Απειλή, Smuggler και Sadomas. 

O τελευταίος, μάλιστα, τον αποχαιρέτησε με μία ανάρτηση στο Facebook:

Πολλοί ακόμα Έλληνες ράπερ έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον ΔΠΘ μέσα από τα social media, όπως ο Εθισμός και οι Στίχοιμα. 

Πέθανε ο ράπερ ΔΠΘ-2Αρχική δημοσίευση