Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών με τον ηθοποιό ωστόσο να απουσιάζει, λόγω ασθένειας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το πρωινό», ο ηθοποιός νοσεί με βαριά συμπτώματα κοροναϊού και αντιμετωπίζει ισχυρά αναπνευστικά προβλήματα.

Λόγω υποκείμενων νοσημάτων η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί αρκετά γι’ αυτό οι θεράποντες ιατροί του χορήγησαν εξειδικευμένη αντιική συνταγή.

Από το περιβάλλον του εκφράζεται η ανησυχία για το κατά θα μπορέσει ο ηθοποιός να αποφύγει τη διακομιδή του σε κάποιο νοσοκομείο.

Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ…

«Αν δεν ήταν οι ηθοποιοί θα είχε πάει στο νοσοκομείο από το ξύλο»

Υπενθυμίζεται ότι χθες, η Μαίρη Κατσανδρή αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν καταγγελθεί για συναδέλφους της ηθοποιούς και σχολίασε την επικαιρότητα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα θεατρικά και τηλεοπτικά της βήματα, τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ αναφέρεται και στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τη Χρύσα Σπηλιώτη.

Για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη η ίδια ανέφερε: «Η δικαιοσύνη θα δείξει αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες. Είμαι με το μέρος των γυναικών σαφέστατα. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο 3 χρόνια και ναι έχει έναν οξύθυμο χαρακτήρα αλλά δεν περίμενα τους βιασμούς… άλλο το να φλερτάρεις και άλλο το να βιάζεις».

Η Μαίρη Κατσανδρή ήταν αυτόπτης μάρτυρας και στο περιστατικό ξυλοδαρμού του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου από τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2015 στην παράσταση «Φον Δημητράκης». Η ίδια σημειώνει: «Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κι ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, μάλλον το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο».Αρχική δημοσίευση