Κρίσιμα αναμένεται να είναι τα επόμενα 24ωρα στην υπόθεση των καταγγελιών της Γεωργίας για νάρκωση και ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

Σήμερα αναμένεται να φτάσουν στα χέρια της ανακρίτριας τα αποτελέσματα του εργαστηρίου Τοξικολογίας του ΑΠΘ, ενώ θέμα ωρών είναι να φτάσουν και τα αποτελέσματα από τη Βέρνη της Ελβετίας.

Οι τοξικολογικές αναμένεται να ρίξουν φως στην καταγγελία της Γεωργίας ότι της έριξαν κάτι στο ποτό της με αποτέλεσμα να τη ναρκώσουν και να προβούν στη συνέχεια σε ακραίες σεξουαλικές πράξεις εις βάρος της.

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της Γεωργίας, Θανάσης Ζιώγας, υπογραμμίσει στο thesstoday, ότι η 24χρονη δεν φοβάται πια και δεν κρύβεται, ενώ βρήκε μεγάλο στήριγμα στην αλληλεγγύη και την αγάπη του κόσμου.

«Ο κόσμος την στήριξε πραγματικά με όλη του την αγάπη. Νιώθει πως έκανε μία σωστή κίνηση. Άλλες κοπέλες κουκουλώνουν το πρόβλημα και εξακολουθεί να υπάρχει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Γεωργία βγήκε και μίλησε ώστε να νικήσει ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο. Η κοινωνία όμως την αγκάλιασε, όλοι την θεωρούν πως είναι ένα δικό τους παιδί. Πλέον δεν μπορεί να της κάνει κανένας τίποτα κακό, η ιστορία της έχει γίνει γνωστή, αλλά δεν θα θέλαμε να επαναληφθεί σε οποιαδήποτε άλλη κοπέλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο της δικαιοσύνης, η ανακρίτρια συνεχίζει να καλεί μάρτυρες που βρέθηκαν το επίμαχο βράδυ στο πάρτι όπου φέρεται να σημειώθηκε ο καταγγελόμενος βιασμός, ενώ χθες κατέθεσε και ο νεαρός που φέρεται να ήταν διοργανωτής του πάρτι. Ο ίδιος, πάντως, το αρνείται.

 

Στη σκιά αυτών των εξελίξεων στη Θεσσαλονίκη σήμερα, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί νέα πορεία αλληλεγγύης και διαμαρτυρίας. 

Αρχική δημοσίευση