Η σειρά του ALPHA «Σασμός» επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές και δυνατές σκηνές.

Ο «Σασμός» είναι από τις παραγωγές μυθοπλασίας που δεν σταματούν να καθηλώνουν και να προκαλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ειδικά, στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε τον πολυσυζητημένο γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη που δεν θα έχει όμως happy end.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα κι ο Αντώνης ετοιμάζονται για τον γάμο τους γλεντώντας με φίλους. Η Καλλιόπη απογοητευμένη, βλέποντας τον Αστέρη να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός ανησυχεί για την προειδοποίηση του Παύλου, ενώ η Έλενα παίζει ύπουλο παιχνίδι στον Λευτέρη. Η Αιμιλία παλεύει μέσα της για το θέμα του Ευθύμη και την ενοχή του Παύλου, δημιουργώντας έντονες υποψίες στην Στέλλα.

Όλο το χωριό ετοιμάζεται για το γάμο. Ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να κάνουν κι αυτοί τα δικά τους όνειρα, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ο Τόλης είναι χαρούμενος που γύρισε στο χωριό ενώ η Στέλλα αναγκάζεται να ομολογήσει στους δικούς της την αλήθεια για τον Φαρμάκη.

Όταν θα φτάσει η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί. Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα, την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη. Την ίδια στιγμή, η Έλενα ζητάει από τον Λευτέρη να τη σώσει από τον Οδυσσέα. Ο Σταύρος έχει ξυπνήσει και ο Βαγγέλης είναι πολύ χαρούμενος. Ο Τόλης ψάχνει την επόμενη κίνηση του για να γλιτώσει από τον Φαρμάκη, ενώ οι υποψίες του Παύλου για τα γεγονότα στο γάμο πέφτουν πάνω στον Μαθιό.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν από την αρχή της σεζόν, ο Αντώνης θα προσπαθήσει να προστατέψει την αγαπημένη του και θα παλέψει για τη ζωή του. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν θα τα καταφέρει…

Σχετικές ειδήσεις

Σασμός: Το Twitter απαντά στον ανατρεπτικό ματωμένο γάμο

Σασμός: «Τα ύστερα του κόσμου»! Αποκαλύφθηκε η σχέση Καλλιόπης-Παύλου

Σασμός: Χαμός στο twitter με το ζεύγος Φραγκιαδάκη!Αρχική δημοσίευση