Σασμός – Σπύρος Πετρουλάκης: Το spoiler του συγγραφέα που τους άφησε άφωνους – “Να το πω μωρέ;”

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», μίλησε για τις εξελίξεις της δραματικής σειράς, κάνοντας μάλιστα ένα spoiler που άφησε τους συντελεστές της εκπομπής άφωνους. Όπως είπε λοιπόν ο κ. Πετρουλάκης σύντομα ο Νικηφόρος θα μάθει για τη σχέση της μητέρας του με τον Μαθιό.

«Ο Σασμός γράφεται πολλά χρόνια πριν, στο μυαλό μου, στην ψυχή μου. Όλοι οι Κρητικοί έχουν νιώσει τον φόβο της βεντέτας. Όλη αυτήν την επιτυχία δεν την περίμενα. Όταν είδα το cast  τότε άρχισα να καταλαβαίνω.  Όταν ρωτήθηκα off the record, είχα πει τη Μαρία Τζομπανάκη για τονρόλο της καπετάνισσας. Ήξερα ότι ήταν στην Αμερική. Έχουμε κάτσει στο τραπέζι με τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο και έχουμε φτιάξει την ιστορία, πώς θα ακολουθηθεί. Μέσα από το βιβλίο βγήκαν πολλές ιστορίες. Μέσα από το βιβλίο βγήκαν στο φως νέοι ήρωες και ιστορίες» είπε αρχικά ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Ο γνωστός συγγραφέας έκανε στη συνέχεια αποκαλύψεις για την εξέλιξη της σειράς και τους ήρωές της.

Για τον νέο άντρα στη ζωή της Αργυρώς ανέφερε: «Έχουμε να δούμε πάρα πολλά, θεωρώ ότι η νέα σχέση της Αργυρώς δεν θα είναι τόσο δυνατή, όσο με τον Αστέρη. Ένας είναι ο δυνατός έρωτας στη ζωή. Του Αστέρη είναι μία η γυναίκα της ζωής του».

Σχετικά με τον Μαθιό και τη Βασιλική, αλλά και το ότι η τελευταία πεθαίνει πολύ γρήγορα στο βιβλίο σε αντίθεση με τη σειρά, τόνισε: «Αυτά είναι τα δύσκολα. Ενώ στο βιβλίο, στις πρώτες σελίδες, πεθαίνει η Βασιλική, έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και το κέρδισε με το σπαθί της. Ο κόσμος αγάπησε το ζευγάρι, όμως δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου. Η Βασιλική δεν θα πεθάνει ακόμα. Όλα θα αποκαλυφθούν. Η ιστορία θα πάει όπως το βιβλίο, οπότε θα δούμε τα γεγονότα διανθισμένα. Να το πω μωρέ; Σύντομα θα μάθει ο Νικηφόρος για τον έρωτα της μάνας του με τον Μαθιό. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει και τι θα γίνει στην πορεία. Λίγο πολύ περιμένουμε πώς θα αντιδράσει ο ήρωας».

Για τη Θοδώρα ο Σπύρος Πετρουλάκης τόνισε πως: «Θα μείνει έγκυος, έχουμε κι άλλες εγκυμονούσες. Ακόμα και οι κακοί ήρωες αγαπιούνται ή μισιούνται με πάθος».

Τέλος ο γνωστός συγγραφέας ανέφερε πως «Ο Πετρής δεν θα εμφανιστεί ξανά» και αποκάλυψε ότι: «Θα υπάρξει μεγάλος πρωταγωνιστής, ίσως και δύο, για να μην πω τρεις, που θα αποχωρήσουν από τη σειρά χωρίς να το περιμένουμε».

 

 Αρχική δημοσίευση