Σίσσυ Χρηστίδου: Η on air παρεξήγηση με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου – “Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε και…”

Ζωντανά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μέσω σύνδεσης skype εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, με σκοπό να σχολιάσει τα όσα έγιναν στον χθεσινοβραδινό τελικό της Eurovision.

Η Σίσσυ Χρηστίδου την καλημέρισε κανονικά και της ζήτησε να περιμένει μέχρι να επιστρέψει η εκπομπή από το διαφημιστικό διάλειμμα.

«Χαιρόμαστε που είσαι στην παρέα μας! Μόλις γυρίσουμε από τις διαφημίσεις, 2-3 λεπτά θα σου ζητήσω την υπομονή σου και μετά θέλουμε τα σχόλιά σου για τη χθεσινή βραδιά» είπε αρχικά η παρουσιάστρια στην Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία απάντησε θετικά.

Διαβάστε επίσης: Η Μαρία Κορινθίου έμεινε… μισή! Άφωνη η Σίσσυ Xρηστίδου με την αλλαγή στην εμφάνισή της

Μετά τις διαφημίσεις ωστόσο η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή και λίγα λεπτά μετά η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε πως: «Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή. Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε μας είπε και επειδή πήγαμε σε διαφημιστικό διάλειμμα θύμωσε. Δεν ξέρω… της ζητούμε συγγνώμη αν την είχαμε πολλή ώρα. Λυπάμαι αν για κάποιον λόγο τη στενοχωρήσαμε που πήγαμε σε διαφημίσεις. Δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή. Επειδή τη δείξαμε τη γυναίκα, το διευκρινίζω».

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε στο θέμα της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου και ξεκαθάρισε: «Θέλω για την τάξη των πραγμάτων να διευκρινίσω πως την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την κλειδώσαμε στις 10.20 στη γραμμή, 10.32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Θύμωσε. Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου!».

 Αρχική δημοσίευση