Σίσσυ Χρηστίδου: Η συζήτηση με τον γιο της Φίλιππο για την “Γιορτή της μητέρας” και η αναφορά στον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Γιορτή της Μητέρας είναι σήμερα Κυριακή και η Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής της “Χαμογέλα και πάλι” έκανε μια αναφορά στην ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια ευχήθηκε σε όλες τις μαμάδες, ενώ αποκάλυψε και μια συζήτηση που είχε με τον μεγάλο της γιο, Φίλιππο.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Σίσσυ Χρηστίδου: Πραγματοποίησε το πρώτο μακρινό ταξίδι με τα παιδιά της μετά από δύο χρόνια – Δεν φαντάζεστε τον προορισμό

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες. Να τις χαίρεστε, να μας χαίρονται. Να είμαστε γερές και δυνατές μέσα σε όλους τους ρόλους μας αυτός είναι ο σημαντικότερος. Να τις χαίρεστε όσοι τις έχετε ακόμα κοντά σας και σε όλες τις μανούλες εκεί έξω.

Ήταν χθες στο σπίτι ο Φίλιππος με έναν φίλο του και μου λέει ο φίλος του πήγα και πήρα ένα δώρο στη μαμά μου. Λέω “Φίλιππε;” και μου απαντάει “μαμά σαν την αγκαλιά δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, εσύ το λες”. Ο μικρός δεν μπορεί να συνδέσει ακόμα πότε είναι η γιορτή, το πετάω εγώ. Φροντίζει ο μπαμπάς τους τέτοιες μέρες, τους βάζει και ετοιμάζουν πράγματα. Τα περιμένω», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.Αρχική δημοσίευση