Ερωτηθείς για το πώς προέκυψε η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Κοψιδάς είπε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να συμμετάσχω σε ριάλιτι. Από την άλλη, αισθανόμουν ότι το  μου ταίριαζε γιατί είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι και εγώ έχω αθλητικό background καθώς υπήρξα επί χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Επίσης, λατρεύω το ότι διαδραματίζεται μέσα στη φύση, όπου νιώθω ελεύθερος. Ήθελα ακόμα να δοκιμάσω τα όρια και τις αντοχές μου αφού οφείλω να ομολογήσω ότι το  έχει πολλή πείνα.

Τα πάντα στη ζωή έχουν να κάνουν με το timing και, τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση, όλα ήταν παγωμένα εξαιτίας του κορονοϊού. Δεν ξέραμε πότε θα ξαναδουλέψουμε, ήμασταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έτσι, η συγκεκριμένη πρόταση ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει».

Όσον αφορά στην αμοιβή του όσο ήταν στο Survivor και τις φήμες για σχεδόν 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ο Γιώργος Κοψιδάς δεν τις επιβεβαίωσε αλλά είπε: «Το ποσό που πήρα είναι εξαιρετικό για την εποχή που ζούμε, όπως επίσης και ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να πάω στον Άγιο Δομίνικο».

Πηγή: reader.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑρχική δημοσίευση