Αδιαμφησβήτητα, ήταν μια δύσκολη μέρα για τις δύο ομάδες στο Survivor την Κυριακή 3/4, καθώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκαν ήταν πολύ άσχημες, γεγονός που δημιούργησε πολλές προστριβές, με το σκηνικό του Εμμανουήλ να κλέβει την παράσταση.

Στο πρώτο παιχνίδι για την ασυλία τόσο οι παίκτες της κόκκινης ομάδας όσο και της μπλε ομάδας, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πάρουν τη νίκη, ωστόσο οι Κόκκινοι τα κατάφεραν.

O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 3/4

Μετά την ήττα τους οι Μπλε, κλήθηκαν να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο οποίος όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη εμείς, δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Η ρήξη με την ομάδα του μετά το συμβ’άν στον αγώνα φαίνεται πως ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να τον ρίξουν στον τάκο.


Τέλος από το παιχνίδι ο Τάκης Καραγκούνιας – Αποχωρεί οικειοθελώς

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι ραγδαίες, με τους παίκτες να νιώθουν την πίεση να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, αφού αισίως βρισκόμαστε στον τέταρτο μήνα διεξαγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αν υπάρχει ένας παίκτης, που δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις συνθήκες διαβίωσης του παιχνιδιού, αναφορικά με τη συμβίωση με τους συμπαίκτες του, αυτός είναι σίγουρα ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, στην καλύβα βρίσκεται και τσακώνεται με κάποιο συμπαίκτη του.

Υπάρχει, βέβαια, ειδικά ένας παίκτης που του… ανάβει τα λαμπάκια και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Και για να μην τον αδικούμε, δεν είναι δύσκολο ο τελευταίος να σε κάνει… Τούρκο από τα νεύρα, αλλά και πάλι ο Τάκης έχει ξεφύγει αρκετές φορές στη στάση απέναντί του.

Η παραγωγή, άλλωστε, πολλές φορές έχει προβληματιστεί από τη συμπεριφορά του μισθοφόρου κι έχει σκεφτεί μέχρι και την αποβολή του από το παιχνίδι. Δεν το κάνει, βέβαια, καθώς είναι σίγουρο πως θα παίζει το ρόλο του στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά ενδέχεται εκείνος να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Όπως ενδεχομένως θα γνωρίζετε οι φαν του ριάλιτι, ο Τάκης έχασε τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή με τον γιο του βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Η παραγωγή, παρότι δεν πρέπει ένας παίκτης να μαθαίνει τι γίνεται εκτός νησιού, τον ενημέρωσε και τον ρώτησε αν θέλει να επικοινωνήσει με την Ελλάδα.

Ο Τάκης…διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.grΑρχική δημοσίευση