: Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας περιελάμβανε έναν μεγάλο στίβο μάχης, αρκετά απαιτητικό, με έναν στόχο ιδιαίτερο, ο οποίος απαιτούσε συνεργασία

Έπειτα από τον Βαλάντη, τον πρώτο παίχτη που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες τους προς αποχώρηση στο φετινό , στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι οι παίκτες έδωσαν τον δεύτερο αγώνας ασυλίας.

Το αποψινό αγώνισμα του Survivor περιελάμβανε έναν μεγάλο στίβο μάχης, αρκετά απαιτητικό, με έναν στόχο ιδιαίτερο, ο οποίος απαιτούσε συνεργασία.

Η ομάδα που επικράτησε ήταν οι Μαχητές με σκορ 10-7 έναντι των Διασήμων, οι οποίοι αν και αγωνίστηκαν και έκαναν μεγάλη προσπάθεια να κερδίσουν, δεν τα κατάφεραν και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Στο συμβούλιο του νησιού, οι εντάσεις ανέβηκαν, καθώς πολλά από αυτά που συνέβησαν στον στίβο μάχης, τέθηκαν επί τάπητος. Η ομάδα των Διασήμων διχάστηκε για το ποιον θα ψηφίσει προς αποχώρηση, αλλά τελικά κατέληξαν.

Δείτε το βίντεο:

Τη «μάχη» με τους αρνητικούς ψήφους έδωσαν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Ελισάβετ Σπανού.

Τελικά υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ελισάβετ Σπανού με 6 ψήφους έναντι 4 του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

«Το περίμενα γιατί δεν έχω καταφέρει να δώσω στην ομάδα μου νίκες. Αν το κριτήριο ήταν το αγωνιστικό ήταν δεδομένο. Δεν με πειράζει, το κατανοώ» είπε η Ελισάβετ Σπανού.

Ειδήσεις από την και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Αυτοί είναι οι νέοι περιορισμοί για νυχτερινά κέντρα, μάσκες, γήπεδα και τηλεργασία

Χαμός στον αέρα με Μαλέσκου και Χαλκιά: «Για σένα κούκλα μου», «το όνομά μου είναι Ιωάννα»

Πάτρα: «Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό», είπε ο 42χρονος λίγες ώρες πριν από το μοιραίο τροχαίοΑρχική δημοσίευση