“Ξέρω να τον διαχειριστώ, έχω κάνει και άλλες φορές babysitting” τόνισε ο παίκτης του Survivor All Star.

Στα γνώριμα λημέρια του Survivor επέστρεψε ο Περικλής Κονδυλάτος, μέσα από την All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, που έκανε πρεμιέρα τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων έμελλε να βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον Τάκη Καραγκούνια.

Αμέσως μετά την πρώτη ήττα της μπλε ομάδας, λοιπόν, οι δυο άνδρες είχαν την πρώτη τους κόντρα στην παραλία με αφορμή το στήσιμο της καλύβας τους. «Νομίζω ότι δεν ξέρει τι θα πει διάλογος. Ήθελα να του πω την γνώμη μου και μου λέει, «μου έχεις εμπιστοσύνη;». Του λέω «όχι, δεν σου έχω εμπιστοσύνη, γιατί να σου έχω εμπιστοσύνη;» και μετά ήρθε, αυτό δεν έχει καταγραφεί, μου λέει «γιατί είπες μπροστά σε όλους ότι δεν μου έχεις εμπιστοσύνη;». Του είπα πως το έκανα γιατί δεν είναι απάντηση ανθρώπου την ώρα που πάει κάποιος να σου πει τη γνώμη του να τον σταματάς και να του λες αυτό» τόνισε, αρχικά, ο Περικλής Κονδυλάτος στην κάμερα του Survivor All Star.

«Σου έχω εμπιστοσύνη σαν άνθρωπο, δεν έχω κάτι απέναντι σου αλλά δεν μπορείς να με αντιμετωπίζεις ότι… κάτσε εκεί μικρέ εσύ και γω ο μεγάλος! Εντάξει, είναι πιο μεγάλος από μένα ηλικιακά και τον σέβομαι και για αυτό αλλά δεν είναι στάση αυτή πολιτισμένη».

Με την σειρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας πρόσθεσε με αυτοπεποίθηση πως «στο τέλος κατάλαβαν με τον τρόπο που τους το έδειξα ότι όντως ευσταθεί αυτό που λέω και ξεκινήσαμε να το φτιάχνουμε. Ευελπιστώ να έχουμε τελειώσει σε λίγη ώρα για να μη μας έρθει καμιά Δομινικανική τροπική βροχή και γίνουμε μούσκεμα».

«Εγώ ξέρω να τον διαχειριστώ, έχω κάνει και άλλες φορές babysitting. Δεν θα αναφέρ όμως άτομα του παρελθόντος γιατί δεν είναι παρόντες και δεν θέλω να έχουμε παρεξηγήσεις» υπογράμμισε, στο τέλος, ο Περικλής Κονδυλάτος στην πρεμιέρα του Survivor All Star.

Αρχική δημοσίευση