Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022, 01:54

Ένας 23χρονος από τη Λιβύη την Τρίτη (1/11) όταν προσπάθησε να πουλήσει ναρκωτικά σε αστυνομικό μέσα στο ΑΠΘ! Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο συγκεκριμένος ενώπιον της δικαιοσύνης και δύο μετά ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ένας 23χρονος με καταγωγή από τη Λιβύη επιχείρησε την Τρίτη να πουλήσει χασίς σε αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν στο campus στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.

Όταν είδαν οι αστυνομικοί τον 23χρονο να προσπαθεί να τους πουλήσει ναρκωτικά, τού πέρασαν χειροπέδες. Μόλις κατάλαβε την… γκάφα του, τα έβαλε με τους αστυνομικούς. Προέβαλε αντίσταση και άρχισε να τους βρίζει, φωνάζοντας “μόλις βγω έξω θα σας γ…ήσω όλους“.

Μετά από δύο μέρες κράτησης, αφού απολογήθηκε στον ανακριτή, είναι πλέον ελεύθερος με εγγύηση 1.000 ευρώ και με περιοριστικούς όρους. Επιπλέον, πρέπει να δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένει.

Ο 23χρονος είναι παλιός γνώριμος των Αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr έχει συλληφθεί τέσσερις φορές κι έχει μπει στη φυλακή δύο φορές για κλοπές.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022, 01:54

Αρχική δημοσίευση