Η Kailia Posey, γνωστή από το αμερικανικό ρεάλιτι ‘Toddlers & Tiaras’, από το οποίο έχει γεννηθεί ένα πασίγνωστο ιντερνετικό meme αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της σε ηλικία 16 ετών.

Η Posey εμφανίστηκε στο σόου όταν ήταν μόλις 5 ετών και πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο με τίτλο “California Tropic Arizona”. Εκεί διαγωνίστηκε ενάντια δύο άλλων κοριτσιών που εμφανίστηκαν στο σόου το 2012. Αν και ήταν η μοναδική της εμφάνιση, ένα χαριτωμένο κλιπ με την 5χρονη να σηκώνει τα φρύδια της με ένα έντονο χαμόγελο έγινε GIF που έκανε το γύρο του διαδικτύου και ως meme έχει τον τίτλο του “grinning girl”.

Η οικογένειά της Posey επιβεβαίωσε πως η νεαρή αυτοκτόνησε, δηλώνοντας στο TMZ:

Αν και ήταν μια επιτυχημένη έφηβη με ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της, δυστυχώς, σε μια ορμητική στιγμή, πήρε τη βιαστική απόφαση να τερματίσει την επίγεια ζωή της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της οικογένειας, η Posey είχε κερδίσει αμέτρητα στέμματα και τρόπαια, αφού συμμετείχε σε διαγωνισμούς ολόκληρη τη ζωή της. Το ταλέντο της ως ακροβάτισσα είχε ήδη οδηγήσει σε επαγγελματικές προσφορές για περιοδείες και πρόσφατα είχε επιλεγεί και ως cheerleader στο γυμνάσιό της για το επόμενο φθινόπωρο.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η μητέρα της νεαρής δήλωσε:

Δεν έχω λόγια ή σκέψεις. Ένα όμορφο κοριτσάκι έφυγε. Παρακαλούμε δώστε μας ιδιωτικότητα καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia. Θα είσαι το μωρό μου για πάντα.

 Αρχική δημοσίευση