Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια που περίμεναν οι fans, το Stranger Things επέστρεψε με το vol.1 της 4ης σεζόν του και ήδη «παίζει» σε όλο το ίντερνετ. Οι fans είναι ευχαριστημένοι αρκετά από τη νέα σεζόν και αυτό φαίνεται κιόλας από τα πρώτα εντυπωσιακά νούμερα που δημοσίευσε το Netflix στο Twitter.

Συγκεκριμένα, το vol. 1 του Stranger Things 4 έσπασε ρεκόρ και κατέχει το μεγαλύτερο νούμερο για πρεμιέρα σαββατοκύριακου σε αγγλόφωνη σειρά. Μέχρι πρότινος, την πρωτιά κατείχε η 2η σεζόν του Bridgerton.

Σύμφωνα με τη νέα κατάταξη “Top 10” του Netflix που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η 4η σεζόν της επιτυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας των Duffer Brothers προβλήθηκε για 287 εκατομμύρια ώρες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, που μετριέται από τις 23 έως τις 30 Μαΐου. Φανταστείτε, ότι αυτές οι εντυπωσιακές προβολές του ST4, έρχονται μόνο από τρεις μέρες της εβδομάδας, δηλαδή Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως “Jaqen H’ghar” στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για την 4η σεζόν του Stranger Things πατώντας εδώ.

Το Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με το “Vol.1” (7 επεισόδια) να είναι ήδη διαθέσιμο, ενώ το “Vol.2” (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.Αρχική δημοσίευση