Σε μια αποκάλυψη που συγκλονίζει προχώρησε η  σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της η οποία ήταν δωρητής οργάνων αποκάλυψε πως χρειάστηκε να βάλει «μέσον» για να τα δωρίσει.

«Δεν θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά αλλά η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων κι ότι βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα… Βλέπεις πως το αντιμετώπισε η πολιτεία… Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα…. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα. Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα που να το ψάχνετε και έχουν χαθεί τα αρχεία κι είναι δύσκολη κατάσταση. Λέμε σοβαρά τώρα;», είπε αρχικά η και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να το δούνε. Από την στιγμή που ο άλλος είναι εγκεφαλικά νεκρός και δωρητής, πρέπει να γίνει αμέσως… Είναι αδιανόητο. Εμένα η μητέρα μου έσωσε κι υπάρχει μέσα σε επτά ανθρώπους και πήραν τα όργανά της και λες ρε παιδιά δεν έπρεπε να παρακαλέσω για αυτό, εσείς έπρεπε να μου τα κάνετε εύκολα και μέσα στον πόνο του να χάνεις τον δικό σου άνθρωπο».Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfrtzau3hl1l-st)

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε και για την υιοθεσία που προσπάθησε να κάνει αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε εξομολογούμενη ότι «με αυτό το παιδί δεθήκαμε με έναν τρόπο που δεν το καταλάβαμε». «Ξέρουμε που είναι το παιδί τώρα αλλά δεν έχουμε επαφή. Αν ήθελα θα είχα αλλά δεν θα το άντεχα. Το έχει μια κυρία. Μαθαίνω ότι είναι καλά αλλά δεν τον έχω δει.. Τώρα θα ήθελα ένα κορίτσι αλλά δεν έρχεται. όμως είμαι αγορομάνα γιατί κι αυτό το παιδάκι ήταν αγόρι».
Στην ερώτηση, τέλος, για το αν εξετάζει το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ξανά ένα παιδί η Ευδοκία Ρουμελιώτη απάντησε: «Αν με ρωτούσες, πριν έναν χρόνο θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Επειδή τώρα αυτό το πράγμα παίρνει μια θέση που πρέπει, ίσως να αρχίσω να το σκέφτομαι. Επειδή ο Δημήτρης πέρασε δύσκολα με αυτό, δεν ξέρω αν το επιχειρούσα. Αν ήμουν μόνη, δεν θα το συζητούσα γιατί όταν έχουμε τα παιδιά δεν μπορούμε να παίρνουμε εύκολα αποφάσεις, είναι θέματα που πρέπει να κοιτάξεις και πίσω δεν είμαι μόνη μου».

σήμερα:

GNTM: Η δοκιμασία του αλόγου, το κάμπινγκ, ο άγριος τσακωμός και η αποχώρηση – Δείτε βίντεο

Η Pfizer υπέβαλε αίτημα για να εγκριθεί το χάπι της στις ΗΠΑ – Την Πέμπτη η συνεδρίαση της FDA

Όταν η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δέχθηκε την απόρριψη σε κάστινγκ – Δείτε φωτογραφίες από την εφηβική της ηλικία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

.cnt”, “bottoming”: true, “offTop”: “.header”,”window”: 639 }”>

Αρχική δημοσίευση