Βασίλης Μπισμπίκης: Ο ρόλος στο “Αυτή η νύχτα μένει” και τα λόγια αγάπης για τον γιο του

Καλεσμένος στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή την πρεμιέρα της δραματικής σειράς “Αυτή η νύχτα μένει”, μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του στη Ναταλία Γερμανού.

Σχετικά με τον ρόλο του στο «Αυτή η νύχτα μένει» και τον γιο του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είναι πολύ ωραία αυτή η εποχή, γιατί φεύγω από το σπίτι μου στα Εξάρχεια και μπαίνω σε αυτό το μαγαζί που έχει φτιαχτεί και είναι τρέλα, λες και μπαίνω σε μια χρονότρυπα.

Μπροστά είναι ήρωες με πάθη και ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις που συγκρούονται ανθρώπινα. Ο Στρατής είναι ένας άνθρωπος της νύχτας και ό,τι κι αν κάνει ο Δήμαρχος Στάνκογλου, δε θα φύγει από το μαγαζί. Αγαπάει αυτή τη δουλειά.

Εγώ θυμάμαι άλλα πράγματα από εκείνη την εποχή. Τον Παναθηναϊκό με τον Σαραβάκο και τον Ζάετς, αυτοκίνητα και το στυλ της εποχής. Εγώ έχω εξοικείωση με τη νύχτα, γιατί έχω δουλέψει νύχτα. Εγώ γοητεύομαι από τη νύχτα, μου αρέσει αλλά είναι και επικίνδυνη. Και αυτό είναι στο κομμάτι της γοητείας. Θεωρώ πως ο Στρατής είναι από τους λίγους ήρωες που έχω υποδυθεί και έχω πολλές εκδοχές του εαυτού μου. Είναι ένας τύπος φαινομενικά σκληρός, αλλά πολύ ευαίσθητος.

Είναι παιδί, είναι ντόμπρος και ζει τα πάθη του στο 100%. Έχει την αίσθηση του δικαίου. Είναι πολλές εκδοχές του εαυτού μου. Αυτές είναι αξίες που προσπαθώ να κληροδοτήσω στον γιο μου. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η οικογένεια. Του έχω λατρεία του γιου μου, είναι ο άγγελός μου. Τον λατρεύω τον Μιχάλη. Δεν είμαι καθόλου αυστηρός».Αρχική δημοσίευση