Κρήτη
Μία γυναίκα θύμα του τροχαίου που σημειώθηκε επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, το απόγευμα της Πέμπτης, 27 Οκτωβρίου

Θύμα του τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης, 27 Οκτωβρίου επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Μπαλί Ρεθύμνου, είναι με μια γυναίκα 60 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα.Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, μαζί με την άτυχη γυναίκα στο αυτοκίνητο επέβαινε και το εγγονάκι της, το οποίο ήταν δεμένο σε παιδικό καθισματάκι. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι το παιδάκι δεν φέρει σοβαρά τραύματα και παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ με μώλωπες σε εμφανή σημεία.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένας ακόμη τραυματίας θύμα του τροχαίου, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και πιθανότητα να μην χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το κόκκινο όχημα είχε κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα προκαλώντας και την σύγκρουση.Στο σημείο, έσπευσαν και επιχείρησαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ώστε να καθαριστεί το οδόστρωμα και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Στον τόπο του θανατηφόρου τροχαίου έσπευσε και η Τροχαία για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, καθώς και για να ρυθμίσει την κυκλοφορία στο σημείο.   


Αρχική δημοσίευση